Επιστροφή Βασσάρα στην ΚΕΔ

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/02/09 at 12:56 ΜΜ
1 Min Read

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ρόλο του υπεύθυνου ανάπτυξης

Τον Νοέμβριο του 2012 αποχώρησε ο Κύρος Βασσάρας από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όμως – σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay – ο πρώην διεθνής διαιτητής ετοιμάζεται να επιστρέψει στη θέση του υπεύθυνου ανάπτυξης, αντικαθιστώντας τον απολυθέντα Θανάση Μπριάκο.

Ο Βασσάρας είχε αποχωρήσει με άσχημο τρόπο από την ΚΕΔ, καθώς είχε έρθει σε κόντρα με την τότε διοίκηση της ΕΠΟ, με πρόεδρο τον Γιώργο Σαρρή, και ο λόγος ήταν η γνωστή ιστορία με τους πίνακες διαιτησίας κ.λπ.

Ο Κύρος Βασσάρας αυτή στιγμή εργάζεται ως αρχιδιαιτητής στη ρουμάνικη ομοσπονδία και θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στη Ρουμανία.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ταυτόχρονα δεν μπορεί να επεξεργάζεται το πρόγραμμα της ανάπτυξης για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το καλοκαίρι θα σταματήσει για να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα θέματα στην Ελλάδα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι εξελίξεις για τη νέα ΚΕΔ δρομολογούνται άμεσα: την Πέμπτη συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ, όπου εκτός από το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, θα ανακοινωθούν και τα νέα πρόσωπα στη διαιτησία.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content