Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά ξανά στην ομάδα μας, τον Tyronne Gustavo del Pino Ramos.
Ο 29χρονος, Ισπανός μεσοεπιθετικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Λαμίας μετά από περίπου 6 μήνες καθώς είχε αποκτηθεί το Σεπτέμβριο του 2019 και είχε συνολικά 21 συμμετοχές με την ομάδα μας. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Τενερίφη, Λας Πάλμας, Μπαρακάλδο και Ουέσκα.
Ο έμπειρος παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη Λαμία για την ευκαιρία που μου δίνει και θέλω να ξεκινήσω τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της.“

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.