Από εκεί και πέρα μετά από απουσία αρκετών αγωνιστικών επέστρεψε και ο Αργυρίου, που ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του, ο οποίος πήρε και λεπτά συμμετοχής στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου Φθιώτιδας την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Λαμίας όπως και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια.
Στη διάθεση του προπονητή Μάκη Ζαχαρόπουλου θα είναι και οι στρατεύσιμοι Αντωνίου & Αντωνόπουλος που αποτελούν σημαντικά γρανάζια της λειτουργίας της ομάδας, αλλά και ο Μακρόπουλος που εξέτισε την ποινή του από την προηγούμενη αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ.
Οι διοικούντες της ομάδος κινούνται και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, σε συγκεκριμένη θέση στην οποία φαίνεται να χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ.
Στόχος όλων, παιχτών, προπονητών και Δ.Σ. είναι να επιστρέψει ο σύλλογος στα θετικά αποτελέσματα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.