Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ Φθιώτιδας διοργανώνει τη Δευτέρα 01-02-2016 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Πλατεία Ελευθερίας 3, Λαμία) πολιτική εκδήλωση με θέμα:
«Πολιτικές εξελίξεις & η προοδευτική πρόταση
για την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη»
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ Παύλος Γερουλάνος.
Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στη Λάμια ο κ. Γερουλάνος θα συναντηθεί με στελέχη της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης καθώς επίσης και με εκπροσώπους συνδικαλιστικών και εργοδοτικών οργανώσεων , επιμελητηρίων και επιστημονικών φορέων.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.