“Η ποιότητα της ζωής μας είναι η σταθερή μας προτεραιότητα. Γιατί η ζωή της πόλης μας είναι η ζωή των ανθρώπων της. Η δική μας ζωή……
—-
Επισκεφθήκαμε σήμερα, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη μερικά από τα έργα που είναι σε εξέλιξη τα οποία έχουν στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.
Τα έργα που ομορφαίνουν την πόλη μας και διευκολύνουν την καθημερινότητα δημοτών και επισκεπτών, αλλά και των ευπαθών συμπολιτών μας, είναι για μας σταθερή προτεραιότητα.
Και πάντα αναφερόμαστε σε έργα ουσίας, λειτουργικά, χρήσιμα, αλλά και σε μικρότερες εξίσου σημαντικές παρεμβάσεις, που αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας.
Παρακολουθούμε και ελέγχουμε αδιάλειπτα κάθε λεπτομέρεια στην εκτέλεσή τους, ώστε αυτά να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο και πλέον συμφέροντα, για την πόλη και τους δημότες, τρόπο.
Αναφέρουμε ενδεικτικά τα εξής:
-Ασφαλτοστρώσεις στην οδό Καρπενησίου από κόμβο ΜΕΡΥΠ μέχρι την οδό Κύπρου, στην οδό Ευθυμιάδη στη Νέα Μαγνησία, στην οδό Κ. Καραμανλή, στην οδό Γερμανού Δημάκου
– κατασκευή γηπέδου και παιδικής χαράς στον Αφανό,
– Κατασκευή παιδικής χαράς στην Αγριελιά,
– βάψιμο και καλλωπισμός των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο μπαλκόνι του Περιφερειακού του Κάστρου,
– πλακόστρωση στον Άγιο Γεώργιο στον Αφανό,
– κατασκευή πεζοδρομίου έμπροσθεν του Κοιμητηρίου Λαμίας ” αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραισκος.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Πολύ καλά, αλλά το κλείσιμο του μυλαύλακα στην Τυμφρηστού πότε θα γίνει;Υπάρχει χρονοδιάγραμμα;
ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΉΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΆ ΘΆ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΣΚΕΦΤΟΥΝΠΕΡΙΟΧΈΣ ΜΕ ΔΡΌΜΟΥΣ ΧΩΡΊΣ ΑΣΦΑΛΤΟ ΧΩΡΊΣ ΠΛΑΚΌΣΤΡΩΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ