Την Πέμπτη 18/05/2017 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της Συντονιστικής ΑΝΕΛ Φθιώτιδας, αποτελούμενο από τους Δρίβα Αθανάσιο, Χατζάρα Δημήτριο και Έξαρχο Γεώργιο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Συναντηθήκαμε με τον Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρ. Κολοκυθά και μετά από μια μακροσκελή ενημέρωση, διαπιστώθηκαν οι δυνατότητες, αλλά και οι αναγκαίες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε το ΓΝ Λαμίας να αποτελέσει έναν σταθερό και ισχυρό πόλο παροχής ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στην Στερεά Ελλάδα.
Μετά την ενημέρωση η Συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας έδωσε προτάσεις – λύσεις που αφορούν σε δυνατούς τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων, όπως έλλειψη ιατρικού, παραϊατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.
Τέλος δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράστασή μας για στενή και διαρκή συνεργασία με την διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατί όλοι αυτοί είναι οι στυλοβάτες του.
•ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.