Παρελθόν αποτελεί κι επίσημα ο Ρότζερ Γκριμάου από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.
Οι μπαλουγκράνα μετά από μία απογοητευτική χρονιά στην οποία έμειναν εκτός Final Four, ενώ στην συνέχεια αποκλείστηκαν από την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Liga Endesa, θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές και η πρώτη εξ αυτών έγινε στην τεχνική της ηγεσία.
Ο Καταλανός προπονητής αποχώρησε μετά από μία σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αφού ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας στις 26 Ιουνίου του 2023. Στη Liga Endesa μέτρησε 23 νίκες και 11 ήττες στη regular season, ενώ τερμάτισε στην 4η θέση της EuroLeague μετά από το τέλος της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 22-12.
Πλέον, η Μπάρτσα καλείται να βρει τον διάδοχο του Γκριμάου, με τα καταλανικά Μέσα να τονίζουν ότι οι Δημήτρης Ιτούδης, Τσάβι Πασκουάλ και Λάκα Γιάκοβιτς να είναι οι υποψήφιοι για τον πάγκο του συλλόγου.
Δείτε την ανάρτηση

in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.