Παίκτης του Παναμά που βρισκόταν στον πάγκο και ζούσε τα τελευταία λεπτά της νίκης επί της Κόστα Ρίκα με τη δική του μεγάλη αγωνία, έτρεξε και κλώτσησε μακριά τη μπάλα σε πλάγιο άουτ για να σπαταλήσει δευτερόλεπτα και να προκριθεί η εθνική ομάδα της χώρας του στο πρώτο της Μουντιάλ!
Δείτε το βίντεο:
Trabajo en equipo nivel: la banca de #Panamá pic.twitter.com/mb5GrV7X3r
— Juan Felipe Celia (@jfcelia) October 11, 2017

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.