Συνελήφθη 36χρονος που έφτασε από Μαδρίτη
Μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από άλλες χώρες της Ευρώπης προς την Ελλάδα είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος που συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική Επικράτεια.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τον εν λόγω υπήκοο Νιγηρίας, κατά την άφιξή του από τη Μαδρίτη, να μεταφέρει, με τη μέθοδο της κατάποσης, 70 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 960 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.