Κατασχέθηκαν -6- ηχεία τα οποία και αποδόθηκαν
Εντός ορίων αυτοφώρου, συνελήφθησαν σήμερα (06-03-2025) το πρωί στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άμφισσας – Δελφών και του Τμήματος Τροχαίας Άμφισσας – Δελφών, δύο (2) ημεδαποί (Ρομά), για διάπραξη κλοπής, κατά συναυτουργία.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, έχουν προκύψει τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη ημεδαπού συνεργού τους, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.
Ειδικότερα οι ανωτέρω, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσαν -6- ηχεία από αμφιθέατρο παραρτήματος Πανεπιστημιακού Ιδρύματος στη Φωκίδα.
Τα προαναφερόμενα ηχεία, βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι, βραδινές ώρες της 26-02-2025, είχαν παραβιάσει την θύρα του ανωτέρω αμφιθεάτρου, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άμφισσας – Δελφών.

Σπάνια περίπτωση,συνήθως τέτοια ώρα είναι στο μεταπτυχιακό τους
Τα ηχεία που είναι;
Ε και; Πάλι έξω πάλι τα ίδια.
Θα είχαν γάμο!
Τι ρομα? Σκατό γύφτοι είναι.η Άμφισσα έχει τους χειρότερους σκατό γύφτους στην Ελλάδα..
από την Ρώμη είναι
Τα ήθελαν να ακούνε την μετάδοση αγώνα της Ρόμα
Ε και;
Αποκλείεται, αυτοι δεν κανουν τετοια πράγματα, καποιο λαθος θα εγινε …
Τη προτοτηπο.ε