Την πρώτη του νίκη μετά από 5 αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Το σκορ για το «δικέφαλο του Βορρά» άνοιξε ο Πέλκας στο 17΄ και στο 77΄ ο Μακ «σφράγισε» το «τρίποντο».
Έδιωξε την κατάρα ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-0 κόντρα στον Αστέρα στην Τούμπα.
Εξαιρετικό ξεκίνημα για τους Θεσσαλονικείς, που ζόρισαν για τα καλά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι λύγισαν στο 17’ όταν ο Πέλκας άνοιξε το σκορ. Το παιχνίδι στη συνέχεια χάλασε, καθώς κυριάρχησαν τα νεύρα και τα αλλεπάλληλα δυνατά μαρκαρίσματα, που δεν άφησαν το ματς να διατηρήσει τον ρυθμό του.
Στο δεύτερο παρότι οι Αρκάδες ανέβασαν αισθητά τις γραμμές τους δεν ενόχλησαν καθόλου τον Βελλίδη. Ο ΠΑΟΚ χτύπησε ξανά σε κομβικό σημείο, με τον Μακ να «καθαρίζει» το παιχνίδι στο 77ο λεπτό.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.