Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/1), όταν στο τμήμα της Κάτω Αχαΐας, άνδρας κατήγγειλε πως γυναίκα 50 ετών με ψυχολογικά προβλήματα πήρε το 5χρονο παιδί τους από το σπίτι και έφυγε με το αυτοκίνητο.
Την καταγγελία έκανε ο σύζυγος της από χωριό της Δυτικής Αχαΐας. Η Αστυνομία κινήθηκε άμεσα και κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο έξω από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της Πάτρας.
Μάλιστα, σύμφωνα με το tempo24.news επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια προσέγγισής της από τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν με ψύχραιμες κινήσεις να την οδηγήσουν στο τμήμα.
Από εκεί παρελήφθη από άλλους αστυνομικούς της Κάτω Αχαΐας για να οδηγηθεί στην Ψυχιατρική Κλινική.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.