Μετά το τέλος της μεγάλης συναυλίας του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα στους δρόμους της πόλης ενώ σύμφωνα με καταγγελίες άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών ακόμα και δίπλα σε νοσοκομείο
Μετά το τέλος της μεγάλης συναυλίας του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετείχαν 30.000 άνθρωποι, ξέσπασαν επεισόδια κοντά στο ΑΠΘ – βρίσκεται απέναντι από τον χώρο του Καυταντζόγλειου που πραγματοποιήθηκε η συναυλία – την ώρα που το τεράστιο πλήθος αποχωρούσε από το στάδιο. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται αποπνικτική για τους χιλιάδες κόσμου που αποχωρούσαν.
Βίντεο δείχνουν άνδρες των ΜΑΤ να βρίζουν χυδαία ενώ δεν διστάζουν να κάνουν χρήση δακρυγόνων δίπλα στην είσοδο του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Τα επεισόδια και το κυνηγητό συνεχίστηκαν μέχρι την Ροτόντα, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες άτομα που κάθονταν σε εστιατόρια της περιοχής αναγκάστηκαν να φύγουν άρον άρον καθώς η ατμόσφαιρα ήταν ανυπόφορη λόγω των χημικών αλλά και εξαιτίας της όλης αναστάτωσης που επικρατούσε.
Οι αστυνομικοί μόλις πέταξαν δακρυγόνα στην είσοδο νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια ΜΑΤατζής φωνάζει «Έλα ρε πούστη να σου πω»
(Πηγή: https://t.co/QBi2kIzBE6)#antireport #Λεξ pic.twitter.com/PY4pvJszTm— Chris Avramidis (@chris_avramidis) October 21, 2022

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.