Όπως έκαναν γνωστό FIFA και FIFpro, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Palco23», τρεις μήνες από τότε που λειτούργησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το ταμείο εγγύησης μισθού 14 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2022 για να υποστηρίξει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έχουν γίνει περισσότερες από 441 αιτήσεις, το 89% των οποίων προέρχεται από παίκτες συλλόγων της Ευρώπης και το υπόλοιπο 11% κατανέμεται στον υπόλοιπο κόσμο.
Το σχέδιο της FIFA, είναι να διαθέσει 14 εκατομμύρια ευρώ έως το 2022 για να καλύψει τους απλήρωτους μισθούς για τους παίκτες. Το ποσό θα διανεμηθεί ως εξής: 2,6 εκατ.ευρώ το 2020, 3,5 εκατ.ευρώ το 2021 και 2022. Τα υπόλοιπα 4,4 εκατομμύρια ευρώ θα καλύψουν το χρέος που δημιουργήθηκε μεταξύ 2015 και 2020.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.