ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδες γνωστού παιδικού baby oil

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο ΕΟΦ αποφάσισε την ανάκληση των παρτίδων του παρακάτω πίνακα του καλλυντικού προϊόντος «WELEDA CALENDULA Baby Oil Fragnance Free», καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο επιμόλυνσης με σταγονίδια νερού, κατά την εμφιάλωση.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάπτυξη μικροοργανισμών και σε δυνητικό κίνδυνο μόλυνσης του δέρματος, ιδιαίτερα σε ευαίσθητους καταναλωτές ή σε καταναλωτές με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι συγκεκριμένες παρτίδες του προϊόντος ενδέχεται να έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσω παράλληλης εισαγωγής ή και μέσω διαδικτυακής πώλησης.

Ο ΕΟΦ ανακαλεί το συγκεκριμένο baby oil

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 2022 05 13 100614 | Lamianow.gr

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *