Σε ρυθμούς Ολυμπιακού η Ντουόμο.
Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έστησαν… κερκίδα στη γνωστή πλατεία του Μιλάνου, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους για να… ζεσταθούν εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (19:55) με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.