Με έξοχο τρόπο συνεχίζουν την ποντιακή παράδοση στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με τους μικρούς λυράρηδες να αποδίδουν με έξοχο τρόπο τα κάλαντα των Φώτων αλλά και άλλους ποντιακούς σκοπούς.
Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων που ιδρύθηκε το 1993 επενδύει στη νέα γενιά για τη συνέχιση της ποντιακής μουσικής παράδοσης.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ3:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.