Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας άνθρωπος όταν εντόπισε στην παραλία Γλυφάδας (Βαλτάκι) στη Λακωνία τμήμα ανθρώπινου -πιθανότατα- σκελετού.
Σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο», ο πολίτης κάλεσε τις Αρχές όπου περισυνέλεξαν τα οστά και τα παρέδωσαν προς εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.
Τα αποτελέσματα της εξέτασης αναμένεται να ρίξουν «φως» στην έρευνα της ΕΛΑΣ, ενώ ενδέχεται να επιχειρηθεί ταυτοποίηση μέσω εξέτασης DNA.
Πηγή: lakonikos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.