Τα δυο τελευταία 24ωρα οι θερμοκρασίες έφτασαν ακόμη και στο -14 σε κάποιες περιοχές στα Ζαγόρια και στο -12 στα Τζουμέρκα και κάπως έτσι … πάγωσαν ως και τα ποτάμια!
Για την ακρίβεια οι παραπόταμοι. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του epirusgate, το Μπαγιώτικο ρέμα στην περιοχή του Βίκου έγινε… κρύσταλλο!
Οι φωτογραφίες από τα γεφύρια του Λαζαρίδη και του Μύλου είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές!


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.