Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρίσκονται οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι για την φονική επίθεση από την οποία επήλθε η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί τις τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.
Τα μέτρα και σήμερα στα δικαστήρια είναι δρακόντεια, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται εντός των δικαστηρίων ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο μπλε κλούβες της αστυνομίας. Από τις 12:30 περίπου, οπαδοί της ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά από το χθεσινό κάλεσμα των οργανωμένων, πριν την κηδεία του 29χρονου που θα τελεστεί στις 17:00 στην Ελευσίνα.
Πριν λίγο δημιουργήθηκε ένταση με τους οπαδούς της Ένωσης να πετούν μπουκάλια και αντικείμενα προς την αστυνομία, αλλά και τους δημοσιογράφους που βρίσκονται συγκεντρωμένοι.
Δείτε βίντεο:
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.