Ένστολοι ζητούσαν ονόματα μαθητών που έκαναν κατάληψη! Τι λένε οι καταγγελίες στην Κρήτη

1 Min Read

Tην καταγγελία έκανε στο ΚΡΗΤΗ TV ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Ζαχαρίας Ρηγάκης.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με αυτή, δύο διευθυντές σχολείων του Ηρακλείου που ήταν υπό κατάληψη, δέχτηκαν όχληση από ένστολη υπηρεσία ζητώντας τους στοιχεία για τις καταλήψεις αλλά και ονόματα μαθητών.

Ο κ. Ρηγάκης προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη τονίζοντας ότι έχει δύο επόμενες καταγγελίες και υπογράμμισε ότι αυτές οι τακτικές θυμίζουν άλλες εποχές.

Μάλιστα κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού «αέρα» ζήτησε από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης της Κρήτης Μανόλη Καρτσωνάνη να διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Ο κ. Καρτσωνάκης δήλωσε ότι αυτές τις καταγγελίες τις ακούει για πρώτη φορά τονίζοντας ότι η θέση του υπουργείου Παιδείας είναι ξεκάθαρη προς τους περφερειακούς διευθυντές σε όλη την χώρα με σημείο αναφοράς την διαχείριση των καταλήψεων με καθαρά παιδαγωγικούς όρους και τακτικές.

Μάλιστα ο περιφερειακός διευθυντής Κρήτης είπε ότι θα διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες καταδικάζοντας αυτές τις τακτικές εφόσον ισχύουν.

Πηγή: neakriti

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *