Εάν είχε εφαρμοστεί από το 2009 ένα πρόγραμμα εσωτερικής λιτότητας όπως ακριβώς αναφέρει η Ένωση Κεντρώων, θα είχαμε βγει γρήγορα από τα μνημόνια. Κανείς όμως δεν έκοψε τις παθογένειες και τις αδικίες, κανείς δεν θέλησε να απαλλαγεί από το πελατειακό κράτος και τους κομματικούς στρατούς.
Αν η κυβέρνηση δεν βάλει τάξη σε όλα τα προαναφερθέντα, οι δανειστές θα σκληραίνουν την στάση τους και θα ζητούν περισσότερα. Δεν βρισκόμαστε στο 1981, είμαστε στο 2016 και οφείλουμε να διορθώσουμε τα τραγικά λάθη του παρελθόντος που μας έφτασαν εδώ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.