Την ενοχή της Ηριάννας, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, τονίζοντας ότι η πράγματογνωμοσύνη του dna είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα.
Μάλιστα σε ό,τι αφορά το εργαστήριο υποστηριξε ότι η μέθοδος που χρησιμοποεί είναι αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη.
Συμφωνα με την εισαγγελέα, τόσο η Ηριάννα, όσο και ο Περικλής (για τον οποίο επισης ζήτησε την ενοχή του) «ανεξάρτητα εάν το αρνούνται για υπερασπιστικούς λόγους, είναι μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς». με σκοπό την τέλεση αδικημάτων».
Η εισαγγελέας χαρακτήρισε μάλιστα αφήγημα όσα λέγονται ότι η Ηριάννα είναι στη φυλακή από κατασκευή της αστυνομίας, λέγοντας ότι υπάρχει «σφικτός εναγκαλισμός» με μέλη της ΣΠΦ και πως οι φίλοι τους είναι ηγετικά στελέχη της οργανωσης.
naftemporiki.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.