Αυτό ισχύει όπως, τουλάχιστον, αναφέρουν οι Ολλανδοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «fcupdate.nl», που κάνει λόγο για ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά» για τον πρώην -πλέον- εξτρέμ του Ερυθρού Αστέρα.
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα συλλόγων από Αγγλία, Τουρκία και Ελλάδα, με τους Θεσσαλονικείς να είναι αυτοί που τον τσεκάρουν από τη χώρα μας.
Η ομάδα του Βελιγραδίου δαπάνησε 1,2 εκατ. ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι, ώστε να τον αποκτήσει από τη Χάντερσφιλντ, αλλά στις 16 συμμετοχές (με ένα γκολ και δύο ασίστ) που έκανε δεν ικανοποίησε και πρόσφατα λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.
Αγωνίζεται κατά βάση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να προσφέρει και δεξιά. Ο Φαν Πάρα, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδερφός του μέσου της Λίβερπουλ, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, αντιμετώπισε δις τον Ολυμπιακό φέτος στους ομίλους του Champions League. Στο πρώτο ματς, στο οποίο οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-1, ήταν βασικός και έγινε αλλαγή στο 61’ (με τον Μποάκι να παίρνει τη θέση του). Στο ματς του δεύτερου γύρου, στο οποίο η ομάδα του Μαρτίνς επικράτησε 1-0 και εξασφάλισε εισιτήριο για το Europa League, μπήκε ως αλλαγή στο 58’ αντί του Τομανέ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.