Ένας άνδρας 31 ετών από την Συρία είναι ο νεκρός από την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο νεκρό αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.
Αστυνομικές δυνάμεις και ηρεμία στην Μαλακάσα
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Πλέον, η κατάσταση είναι πιο ήρεμη, μετά και την έλευση των αστυνομικών. Ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί η αιτία της συμπλοκής. Είναι γνωστό, πάντως, πως Σύροι και Αφγανοί έχουν συχνές κόντρες μεταξύ τους.
Υπάρχει και η πληροφορία πως το επεισόδιο έγινε κυρίως μεταξύ Αφγανών αλλά αυτό θα διευκρινισθεί από την έρευνα της αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.