Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που στοίχισε στη ζωή ενός ατόμου, ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν μεταξύ των οποίων και ανήλικο παιδί, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Ιουνίου στο 6ο χλμ Ε.Ο. Θήβας – Χαλκίδας στο ύψος της διασταύρωσης του Υπάτου.
Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα – ζευγάρι με το παιδί τους – συγκρούστηκε στο ρεύμα προς Χαλκίδα με προπορευόμενο φορτηγό όχημα.
Από τα συντρίμμια του πρώτου οχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του και απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι από την Πυροσβεστική η συνοδηγός και το ανήλικο παιδί. Αμφότεροι διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

απο permissos.gr / Παντελής Μπατσουλης

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.