Με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε το Σάββατο στη Λάρισα ένας 63χρονος άνδρας έναν 26χρονο για να τον εκφοβίσει, λόγω προσωπικών διαφορών.
Ευτυχώς ο 26χρονος δεν τραυματίστηκε. Ο 63χρονος δράστης μετά την πράξη τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, οι οποίοι κατέσχεσαν και το όπλο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.