Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε τους πολίτες που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας ότι βάζουν τον εαυτό τους και τους άλλους σε κίνδυνο.
Ο νεότερος άνθρωπος που πέθανε στη Βρετανία, ήταν ένας 18χρονος από το Κόβεντρι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός είχε υποκείμενα νοσήματα.
Ο αριθμός των νεκρών στη Βρετανία έχει φτάσει τους 281, ενώ χτες, Κυριακή καταγράφηκαν 665 νέα κρούσματα. Συνολικά το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει 5.683 κρούσματα κορωνοϊού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.