Γυρίσματα στην Καλαμάτα αλλά και σε όλη τη Μεσσηνία έγιναν για το ελαιόλαδο, στο βίντεο που μάλιστα έχει αγγλικούς υπότιτλους φαίνεται όλη η διαδικασία της παραγωγής ελαιολάδου.
Από την καλλιέργεια της χρονιάς μέχρι το τελικό προϊόν, παρουσιαστής είναι ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης που βρέθηκε στην πόλη της Καλαμάτας και συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και ειδικούς σε θέματα εξαγωγών του ελαιολάδου.
Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε και στην Αμερική όσοι το παρακολουθήσουν μπορούν να μάθουν γιατί τελικά το λάδι της Καλαμάτας θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως.