Γυρίσματα στην Καλαμάτα αλλά και σε όλη τη Μεσσηνία έγιναν για το ελαιόλαδο, στο βίντεο που μάλιστα έχει αγγλικούς υπότιτλους φαίνεται όλη η διαδικασία της παραγωγής ελαιολάδου.
Από την καλλιέργεια της χρονιάς μέχρι το τελικό προϊόν, παρουσιαστής είναι ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης που βρέθηκε στην πόλη της Καλαμάτας και συνομίλησε με παραγωγούς αλλά και ειδικούς σε θέματα εξαγωγών του ελαιολάδου.
Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε και στην Αμερική όσοι το παρακολουθήσουν μπορούν να μάθουν γιατί τελικά το λάδι της Καλαμάτας θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.