Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του εξαπολύει η Ελληνική Λύση, υποστηρίζοντας ότι «την μία εβδομάδα ο κ. Ανδρουλάκης κάνει λόγο για συνεργασίες κομμάτων, υπονοώντας ακόμα και την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και οτιδήποτε συναφές από την δήθεν κεντροδεξιά έως τη δήθεν κεντροαριστερά. Την επόμενη εβδομάδα αυτοδιαψεύδεται “διαβεβαιώνοντας” ότι “ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ, βγαίνει ΠΑΣΟΚ”».
Σε ανακοίνωση του κόμματος επισημαίνεται: «Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο κύριος Ανδρουλάκης δεν είναι “προϊόντα πολιτικής παρθενογένεσης”, ούτε αυτόφωτοι, αλλά πολιτικά τέκνα του καταστροφικού “συστήματος Σημίτη”.
Δεν θα απορήσουμε ακόμα κι αν στα “προσεχώς” της επόμενης κινηματογραφικής εβδομάδας, ο κ. Ανδρουλάκης δηλώσει ότι θα συνεργαστεί ακόμα και με εξωγήινους, στην προσπάθεια του να εξαπατήσει για άλλη μία φορά τους Έλληνες».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.