Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ολυμπιακού Λαμίας τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 31χρονος Γιώργος Καταραχιάς.
Ο έμπειρος -πρώην πλέον- αμυντικός των “ερυθρολεύκων” πήρε την ελευθέρας του από την ομάδα των Γαλανέικων και βρίσκεται σε συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Λαμία, Αταλάντη, Οπούντιο Μαρτίνου, Αγρότη Λιανοκλαδίου, Ακαδημία/Ηρακλής Ροδίτσας, Ολυμπιακό Λαμίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.