Ελεονώρα Μελέτη για την συνέντευξη Χανταμπάκη: Δεν ήθελα να είμαι «ανθρωποφάγα»

2 Min Read

Τι είπε για το τμήμα της συνέντευξης που «κόπηκε» – Μπορώ να θίξω τα ίδια θέματα, με λιγότερο μαστίγιο, γράφει.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι τηλεθεατές που απόρησαν με την «μαλακή» στάση της Ελεονώρας Μελέτη απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που μεταδόθηκε στην πρώτη εκπομπή Survivor Panorama.

-Advertisement-
fitcare

Οι ερωτήσεις της παρουσιάστριας φάνηκαν πολύ «χαϊδευτικές» προς τον άνθρωπο που «έχει ξεσηκώσει τα πάθη» στο Survivor και πολλοί ήταν εκείνοι που την έπεσαν και στην ίδια για την στάση της. Η Ελεονώρα Μελέτη όμως που χρησιμοποιεί πολύ τον λογαριασμό της στο Twitter για να έρθει σε επαφή με τους τηλεθεατές και καθ΄όλη την διάρκεια της εκπομπής ανέβαζε σχόλια, έδωσε την δική της απάντηση για όσα είδαμε.

Οταν γυρίστηκε η συνέντευξη με τους τρεις παίκτες μαζί, εξηγεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε μόλις βγει από το παιχνίδι και δεν είχε καν προλάβει να μιλήσει με την οικογένειά του. Έτσι, λέει η Ελεονόρα Μελέτη, παρ’ότι τον άρχισα στις ερωτήσεις, δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, καθώς δεν είχε ενημερωθεί για όσα είχαν συμβεί.

Εγώ ζήτησα να κοπεί το συγκεκριμένο απόσπασμα και να ξανακάνουμε την συνέντευξη, όπου επέλεξα να μην είμαι «ανθρωποφάγα» γιατί πρόκειται για τον παίκτη ενός παιχνιδιού, καταλήγει στην ανάρτησή της.

-Advertisement-
KATSIAVOS

eleonora twweet mesa | Lamianow.gr

eleonora ena pic | Lamianow.gr

eleonora dyo pic | Lamianow.gr

protothema.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *