Νέα έφοδος πραγματοποιήθηκε, από την Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών της Εξωτερικής Φρουράς, με τη συνδρομή στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, σε έξι κελιά του Ψυχιατρείου Κρατουμένων Κορυδαλλού, όπου βρίσκονταν έγκλειστοι δύο αλλοδαποί και τέσσερις ημεδαποί.
Οι έρευνα αποκάλυψε από μαχαίρια μέχρι ποτό και από χάπια μέχρι και USB flash.
Αναλυτικά, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(24) σύριγγες,
αναβολικά σκευάσματα,
αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο μήκους 65 εκ.,
(2) κινητά τηλέφωνα,
(6) φορτιστές,
μαχαίρι μήκους 20 εκ.,
εξωτερικός σκληρός δίσκος,
καλώδιο USB,
(2) μικρά ψαλίδια,
φιάλη ποτού,
λίμα νυχιών,
μονάδες αποθήκευσης USB και κάρτα μνήμης,
(2) μεταλλικοί σύνδεσμοι κρεβατιού,
διάφορες βίδες και καρφιά και
(2) κατσαβίδια.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.