Άλλο ένα γερό χτύπημα στην φοροδιαφυγή κατάφεραν οι αστυνομικοί στην Ξάνθη και τη Δράμα, επιβάλλοντας πρόστιμα που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποπληρώσουν σε δυο πλανόδιους οι οποίοι διέθεταν προς πώληση… φυτά και καλάθια!
Ένας 61χρονος οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με το αιτιολογικό ότι διέθετε προς πώληση 48 φυτά διαφόρων ειδών και 46 συσκευασίες με αρωματικά φυτά, αυγά και σπαθόλαδο, που θεωρείται βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών και θεραπεύει εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές και τσιμπήματα!
Την ίδια κατάληξη είχε και μια 57χρονη που συνελήφθη στη Δράμα ενώ διέθετε προς πώληση 27… ψάθινα καλάθια! Και οι δυο δεν είχαν άδειες για άσκηση πλανόδιου εμπορίου και τα είδη που διέθεταν προς πώληση κατασχέθηκαν ως προϊόντα παρεμπορίου, ενώ τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.