Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λιανοκλάδι προς Αθήνα, μέσω της παλαιάς γραμμής Μπράλος – Αμφίκλεια – Τιθορέα.σημειώθηκε σήμερα στις 6.52 το πρωί. Από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας 1511 δεν υπήρξαν θύματα, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Τα δρομολόγια μεταξύ Λιανοκλαδίου και Παλαιοφαρσάλου εκτελούνται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία.
Λόγω του εκτροχιασμού ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα σιδηροδρομικά δρομολόγια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε λάθος στα κλειδιά και το τρένο βγήκε εκτός γραμμής.
Η ανακοίνωση της ΤΡAIΝΟΣΕ
«Σήμερα, στις 06:52, η αμαξοστοιχία 1511 από Λιανοκλάδι προς Αθήνα εκτροχιάστηκε. Δεν υπάρχουν θύματα, μόνο υλικές ζημιές. Τα δρομολόγια του άξονα, μεταξύ Λειανοκλαδίου και Παλαιοφαρσάλου, εκτελούνται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία. Αναμένονται καθυστερήσεις».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.