Συνεχίζεται το θρίλερ της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν.
Το βράδυ της Πέμπτης οι ροσονέρι κατέθεσαν νέα πρόταση στον 18χρονο γκολκίπερ, η οποία μάλιστα είναι αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη. Όπως αναφέρει το Sky Italia, η προσφορά της ομάδας αφορά συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 4.5εκατ. ευρώ.
Ο παίκτης που εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία για να απαντήσει και οι φήμες πως η Γιουνάιτεντ κινείται «ζεστά» για την απόκτησή του «οργιάζουν».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.