Τη δική του απάντηση έδωσε ο Έκτορας Μποτρίνι μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον 19χρονο σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο ιδιοκτησίας του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα.
Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο, αυτό, όμως, που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.
«Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής», ανέφερε ο δικηγόρος του βραβευμένου σεφ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Ο Έκτορας Μποτρίνι, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έριξε τα… καρφιά του για την υπόθεση αυτή, γράφοντας χαρακτηριστικά πως όλοι καταγόμαστε από τον Αδάμ και την Εύα, ενώ άλλοι από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο.
«Το πρόβλημα δεν είναι που όλοι κατάγονται από τον Αδάμ και την Εύα. Είναι που κάποιοι κατάγονται από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στο ποστ του.

ethnos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.