Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15.32 πρώτα λεπτά η οποία ταρακούνησε την πόλη της Λαμίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου o σεισμός ήταν μεγέθους 4.7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και εντοπίζεται 9χλ΄μ Ν.Δ της Αταλάντης.
Η αναθεωρημένη λύση δίνει 4.8 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ, καταγράφεται 13.6 χλμ ΝΔ της Αταλάντης και έχει εστιακό βάθος 13.5 χλμ.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.