Ευχάριστα είναι τα νέα από το μέτωπο της ιχνηλάτησης των μαθητών οι οποίοι βρέθηκαν στο πάρτι του περασμένου Σαββάτου η είχαν επαφή με όσους βρέθηκαν εκει όπου και συμμετείχαν ο 16χρονος μαθητής -ποδοσφαιριστης και η 14χρονη που διαγνώστηκαν με κορονοϊό τις προηγούμενες μέρες.
Στο Νοσοκομείο Λαμίας πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το πρωί της Κυριακής 55 δειγματοληπτικα τεστ τα οποία το βράδυ της Κυριακής γνωστοποιήθηκε ότι όλα ηταν αρνητικά.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Lamianow.gr συνολικά τα τεστ που έγιναν ήταν 58 μιας και τρεις ακόμη μαθητές είχαν προβεί μόνοι τους σε τεστ τις προηγούμενες μέρες σε ιδιωτικό ιατρείο.
Μια εξέλιξη που φέρνει ανακούφιση στην πόλη της Λαμίας αλλά και την μαθητική κοινότητα.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Θαύμα! Με έναν τόσο κολλητικό και φονικό ιό! Μάλλον θα φορούσαν μάσκες τα παιδιά στο πάρτυ.