Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, περί τις 14:45, σε εργοστάσιο ξυλείας της ALFA WOOD ΠΙΝΔΟΣ ΑΕΒΕ, στους Μαυραναίους Γρεβενών.
Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική κάνει λόγο για έναν σοβαρά τραυματία, εργαζόμενο της επιχείρησης, ηλικίας 22-23 ετών, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο των Γρεβενών με εγκαύματα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Κοζάνης.
Η έκρηξη φαίνεται να οφείλεται σε λέβητα και να προκλήθηκε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα. Το εργοστάσιο ξυλείας βρίσκεται στο 7ο χλμ. Γρεβενών-Μαυραναίων.
Με πληροφορίες από το kozanimedia.gr, greveniotis.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.