Με αφορμή το αφιέρωμα της UEFA στην ΑΕΛ για τις ομάδες-έκπληξη που κατέκτησαν πρωτάθλημα στη χώρα τους, οι Θεσσαλοί βρήκαν ευκαιρία να τα χώσουν στη διοργανώτρια αρχή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H περήφανη ΑΕΛ, μέσα στη μιζέρια που ζει, συμμετέχοντας σ’ αυτό το Πρωτάθλημα της Football League όπου κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες, ποιοι είναι πρόεδροι και ποιοι είναι οι προπονητές των ομάδων, αλλά και απέναντι σε ανταγωνιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το στοίχημα, ήρθε η UEFA η οποία ανέδειξε το μεγαλείο της ΑΕΛ διαχρονικά. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με αφορμή την πρωτοπορεία της Λέστερ στην Αγγλία έκανε ειδική αναφορά στην ΑΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 1987-88. Ειδικότερα η ΑΕΛ περιλήφθη στις 13 Ευρωπαϊκές ομάδες που κατέκτησαν Πρωτάθλημα και δεν ήταν παραδοσιακά οι λεγόμενες «μεγάλες ομάδες». Έτσι η ΑΕΛ βρέθηκε μαζί με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Καϊζερσλάουτερν, Μονπελιέ, Άλκμααρ, Μποαβίστα κ.α.
Εμείς η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε υπερήφανοι συνεχιστές κι εγγυητές αυτής της μεγάλης ιστορίας την οποία αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός και γι’ αυτό το λόγο στην ετήσια κοπή της πίτας που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ μαζί με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, την εφημερίδα Ελευθερία και τον Δήμο Λαρισαίων ένας από τους ανθρώπους που θα βραβευτεί θα είναι και ο προπονητής της μεγάλης εκείνης πορείας ο Γιάτσεκ Γκμοχ».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.