“Έκλεισε” η συμφωνία με τους θεσμούς, όπως ανακοίνωσε μετά την συνάντηση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών επετεύχθη το “staf level agreement»
«Κλείσαμε τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο με τους θεσμούς σε όλη τη θεματολογία» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Αυτό σημαίνει πως ο στόχος που είχε θέσει ο υπουργός Οικονομικών επετεύχθη, που δεν ήταν άλλος από το να πάει στο Eurogroup της Δευτέρας έχοντας στην «βαλίτσα» την τεχνική συμφωνία.
πηγη-newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.