Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει προσεχώς ο Στέλιος Μαραγκός.
Σε προφορική συμφωνία με τον τεχνικό διευθυντή των «κίτρινων», Παύλο Μυροφορίδη, ήρθε ο 28χρονος μεσοαμυντικός (αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ) για συμβόλαιο δύο ετών. Οι δύο άνδρες είχαν επαφή και συζήτησαν, παράλληλα, για τον ρόλο που πρόκειται να έχει εφόσον υπογράψει στον Άρη.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Κέρκυρα, Δόξα Δράμας, Καβάλα, ΑΕΚ Λάρνακας. Την περυσινή σεζόν έκανε 13 συμμετοχές στη Super League και πέντε στο Κύπελλο.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.