Σε συμφωνία με τον Χουλιάν Κουέστα ήρθε ο Άρης. Οι κίτρινοι κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του Ισπανού τερματοφύλακα για την υπογραφή συμβολαίου τουλάχιστον ενός έτους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Κουέστα αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει αφού πρώτα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις.
Ο Κουέστας προέρχεται από τις Ακαδημίες της Σεβίλλης, ενώ το 2014 έφυγε για πρώτη φορά από την Ανδαλουσία για λογαριασμό της Αλμερίας. Εκεί υπέγραψε ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας το οποίο ολοκληρώθηκε την περσινή σεζόν.
Φέτος έπαιξε στη Βίσλα Κρακοβίας. Με αυτή στο πολωνικό πρωτάθλημα είχε 20 συμμετοχές ως βασικός και δέχτηκε 21 γκολ, κρατώντας 7 φορές απαραβίαστη την εστία του.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.