Εκκενώθηκε λόγω φωτιάς ο τερματικός σταθμός Grand Central στο Μανχάταν

1 Min Read

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες και η αστυνομία στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από αναφορές για ξέσπασμα πυρκαγιάς σε κτήριο δίπλα στον τερματικό σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central, στο Μανχάταν.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Δεκάδες πυροσβέστες με ικανό αριθμό οχημάτων έσπευσαν αμέσως στο σημείο, ενώ είχε ήδη δοθεί η εντολή να εκκενωθεί ο χώρος και να αποκλειστούν όλες οι δίοδοι από και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως έβγαινε καπνός από το κτήριο Graybar. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, ο καπνός έβγαινε από το σύστημα ψεκασμού, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι υγειονομικές αρχές έκαναν λόγο για τρεις τραυματίες, η ζωή των οποίων δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Μία γυναίκα αναγκάστηκε να κατέβει με τα πόδια 24 ορόφους, ενώ για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός, καθώς δεν υπήρχε σχέδιο εκκένωσης του πολυόροφου κτηρίου.

MANHATTAN1 | Lamianow.gr

Πηγή: Protothema.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *