Φιλική ισοπαλία με… κέρδη για τη Λαμία! Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα έμεινε στο 2-2 με τη Νίκη Βόλου, αλλά κρατά το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα και μάλιστα δις, με το ένα από αυτά να το πετυχαίνει ο Μποάκι και να ανοίγει λογαριασμό έστω και ανεπίσημα με τη φανέλα των Φθιωτών.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στη Νίκη Βόλου που ήταν ανώτερη, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να μετουσιώνει την υπεροχή της σε γκολ στο φινάλε. Ήταν το 44ο λεπτό με τον Τσουκαλά να σκοράρει από κοντά μετά από ασυνεννοησία των παικτών της Λαμίας.
Στο 53’ η Νίκη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μορέιρα από τον Τζανετόπουλο, με τον Κάσσο από τα έντεκα βήματα να νικά τον Γκαραβέλη για το 2-0 των γηπεδούχων. Ένα λεπτό αργότερα η Λαμία απάντησε με τον ίδιο τρόπο, με τον Μποάκι να σκοράρει από τη βούλα για το πρώτο του γκολ με τους Φθιωτούς για να μειώσει. Και λίγο αργότερα, η ομάδα του Φέστα, που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Γιακουμάκη να γράφει το τελικό 2-2.
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος (76’ Τοπαλίδης), Δημητρίου, Δεληζήσης, Ανδρέου (75’ Λογαράς), Κυριακίδης (75’ Μέτσε), Τσουκαλάς (70’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (79’ Ολαϊσόλα), Γαβριηλίδης, Μορέιρα (70’ Αναστασίου), Ροχάνο (77’ Τζιώρας)
Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπάμπης, Γκέντσογλου, Μερμεντίνι, Μποάκιε, Βασιλακάκης (46’ Γιακουμάκης), Μπενίτες, Τσούκαλος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.