Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην οδό Αμερικής στο Κολωνάκι όταν αντιεξουσιαστές εισέβαλλαν στο γραφείο της γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.
Οι άγνωστοι πέταξαν τρικάκια με συνθήματα διαμαρτυρίας για την κατάσταση στις φυλακές. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και έκανε δυο προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ο γιος του πρώην Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.
Οι γιος του Νίκου Βούτση είναι γνωστός για τις σχέσεις του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 είχε συλληφθεί για ληστεία στου Γκύζη. Τότε οι πληροφορίες έλεγαν ότι η ληστεία αυτή καθώς και κάποιες άλλες που είχαν γίνει ήταν για την ενίσχυση του λεγόμενου «επαναστατικού ταμείου».
Οι αρχές είχαν ερευνήσει για τυχόν σχέσεις του με τρομοκρατικές οργανώσεις χωρίς όμως να αποδειχθεί η συμμετοχή του.
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.