Η καταγγελία υπαλλήλων της ΣΤΑΣΥ σύμφωνα με την οποία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς άνοιξαν εν κινήσει οι πόρτες συρμού του ΗΣΑΠ μεταξύ των σταθμών Άνω Πατησίων – Περισσού, προκάλεσε τη παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αριστείδη Κορέα.
Ειδικότερα ο κ.Κορέας έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και εάν υπήρξε κίνδυνος για όσους επέβαιναν στο συρμό.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί μεταξύ άλλων εάν τελέστηκε το αδίκημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.