Ο Πάτρικ Ντέι έπεσε νοκ άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα του κόντρα στον Τσάρλς Κόνγουελ
Δραματική εξέλιξη είχε ο αγώνας πυγμαχίας, ανάμεσα στον Πάτρικ Ντέι και τον Τσάρλς Κόνγουελ στο Σικάγο.
Πιο συγκεκριμένα, στον 10ο γύρο του αγώνα, ο Πάτρικ Ντέι έπεσε νοκ άουτ από τα χτυπήματα του αντιπάλου του και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κώμα.
Σύμφωνα με το ESPN ο μποξέρ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο.
«Παρακαλούμε κρατήστε τον Πατ στις προσευχές, τις σκέψεις και τις καρδιές σας», είπε ο μάντζέρ του.
Δείτε φωτογραφίες από τη στιγμή ο που 27χρονος καταρρέει στο ρινγκ:

Δραματική εξέλιξη είχε ο αγώνας πυγμαχίας, ανάμεσα στον Πάτρικ Ντέι και τον Τσάρλς Κόνγουελ στο Σικάγο.

Πιο συγκεκριμένα, στον 10ο γύρο του αγώνα, ο Πάτρικ Ντέι έπεσε νοκ άουτ από τα χτυπήματα του αντιπάλου του.

Ο άτυχος μποξέρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Υπεβλήθη σε επέμβαση στον εγκέφαλο.

«Παρακαλούμε κρατήστε τον Πατ στις προσευχές, τις σκέψεις και τις καρδιές σας», είπε ο μάντζέρ του.
πηγή : newsbomb.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
