«Γης μαδιάμ» το σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ
«Θύμα» βανδαλισμού έπεσε το σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ στα Χανιά, με τις εικόνες ντροπής που δημοσιεύει το zarpanews.gr να δείχνουν το μέγεθος των ζημιών.
Καθημερινά, τα απογεύματα, συγκεντρώνονται νεαροί στο σχολείο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγαίνουν εκτός ελέγχου, σπάνε πόρτες και τουαλέτες, γράφουν συνθήματα στους τοίχους και τα πλακάκια, ρίχνουν κάδους και ανάβουν φωτιές.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, με τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου, Γιώργο Φωτόπουλο, να επισημαίνει ότι μόλις πριν λίγο καιρό είχε επισκευαστεί ξανά η πόρτα της τουαλέτας ΑμεΑ, ενώ απουσία φύλαξης, κάτι που ισχύει για όλα τα σχολεία της πόλης, ούτε υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν οι υπαίτιοι του συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά ούτε και να μπει ένα τέλος σε ανάλογα φαινόμενα.
Δείτε φωτογραφίες:














πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.